top of page

Doble seu, la principal novetat de l’edició Estiu 2021 del Campus Total Football

David Pallarols

19.04.2021

El Campus Total Football torna aquest estiu i ho farà carregat de novetats. Per primera vegada, l’edició d’aquest 2021 comptarà amb dues seus, Vic i Balenyà, quelcom que permetrà facilitar la participació de joves esportistes de la comarca. L’Estadi Municipal Joan Serra de Balenyà i l’Estadi Municipal de Vic seran les dues localitzacions que acolliran l’edició estival. Les inscripcions per a l’edició Estiu 2021 romandran obertes fins al 4 de juny.

Enguany, el Campus d'Estiu es dividirà en dos blocs. El primer bloc estarà centrat en la formació/competició i el segon bloc voldrà potenciar el vessant més lúdic. El campus es caracteritzarà per l'aplicació d'una metodologia adaptada a l'edat i la categoria dels jugadors amb l'objectiu de potenciar la comprensió del joc i els elements que el conformen. Tota aquesta aplicació es farà de la mà d'entrenadors titulats.

Els grups estaran formats per una xifra d’entre 9 i 13 jugadors/es seguin una franja d’edat, per tal d’aconseguir una experiència única i profitosa per a tots els participants. A més, es portarà a terme una lliga interna de partits de Futbol 7 setmanal i així poder potenciar l’esperit competitiu dels jugadors/es. El desenvolupament del campus es farà seguint el protocol de la Covid-19 que podeu trobar a la nostra pàgina web.

Entrenaments específics de porters, visites, Teqball i Bubble Football.

El Campus Total Football vol posar un especial èmfasi en la figura del porter. En aquest sentit, es comptarà amb entrenaments específics diaris en què estaran en concordança amb el treball que portaran a terme després amb el grup. Aquests entrenaments aniran a càrrec de Manel Ribeiro.

Com en anys anteriors, un dels punts destacats del Campus d'Estiu seran les visites, les quals sempre mantindran una relació amb el món del futbol. Aquestes oferiran als joves esportistes un ventall d'experiències, vivències i consells. Jugadors, entrenadors, fisioterapeutes, nutricionistes i altres figures faran parada pel campus durant el transcurs de l'edició.

Per altra banda, el bloc més lúdic permetrà als participants gaudir de l‘Humor Amarillo Park. Bubble Football, Inflables, i altres activitats que no deixaran a ningú indiferent. Un dels punts forts en aquest apartat, també serà la taula de Teqball que permetrà millorar la tècnica individual dels joves esportistes. A més, Campus Total Football tornarà a incloure un seguit de jocs d’habilitat que ja s’han convertit en un habitual de les diverses edicions. Aquests aniran acompanyats de premis setmanals com pilotes, guants, targetes de regal, entre altres.

Finalment, en el seu primer dia de campus, els participants rebran dos packs d’entrenament d’estiu marca Adidas.

Inscripcions obertes!

bottom of page