top of page

L’edició estival del Campus Total Football més exitosa tanca amb més d'un centenar de participants

David Pallarols

02.08.2021

Un total de 110 jugadors i jugadores d'entre 5 i 14 anys han passat per l'Estadi Municipal de Vic, del 28 de juny al 30 de juliol, en el transcurs de les cinc setmanes en què s'ha desenvolupat l'edició d'Estiu 2021 del Campus Total Football, la més exitosa fins al moment.

Un total de 110 jugadors i jugadores d'entre 5 i 14 anys han passat per l'Estadi Municipal de Vic, del 28 de juny al 30 de juliol, en el transcurs de les cinc setmanes en què s'ha desenvolupat l'edició d'Estiu 2021 del Campus Total Football, la més exitosa fins al moment. Aquesta s'ha centrat en dos aspectes destacats: la formació/competició i el vessant lúdic. L'edició ha comptat amb l'aplicació d'una metodologia adaptada a l'edat i la categoria dels esportistes amb l'objectiu de potenciar la comprensió del joc i els elements que el conformen. Tota aquesta aplicació s'ha fet de la mà d'entrenadors titulats. En aquest sentit, la valoració per part de l'organització i cos tècnic ha estat molt positiva, destacant que "el ritme i nivell dels entrenaments ha estat elevat i que els jugadors/es han respost molt positivament".

A banda de l'apartat formatiu, el campus estival també ha ofert un ampli ventall d'activitats. Entre aquestes, el més destacat ha estat l'apartat de visites per part de figures relacionades amb el món del futbol. Els jugadors juvenils Arnau Tenas, del FC Barcelona; Marc Tenas, de l'Atlètic de Madrid; Martí Riera, del RCD Espanyol; i Marc Faja, del Girona FC; el fisioterapeuta i readaptador físic, Gerard Baulenas, i el director de la Masia, Mike Puig, són els noms que han fet parada en aquesta edició. Tots ells han compartit la seva experiència amb els joves esportistes del campus amb l'objectiu d'educar des de diversos aspectes i remarcar la importància del treball i esforç diari.

Entre altres activitats, s'han celebrat partits de futbol sala al Pavelló de l'Ausoneta, Batalles de Porters, lligues internes de Futbol 7 o divertides sessions al mateix estadi amb l'acompanyament de Bubble Football o una matinal d’inflables a càrrec d'Humor Amarillo Park. Els jocs d'habilitats i els seus respectius premis també han estat un dels grans protagonistes de l'edició d'enguany en què s'ha fet entrega de pilotes de LaLiga, un videojoc FIFA21, marxandatge del Campus o samarretes d'equips professionals com l'Atlètic de Madrid o el FC Barcelona.


Propera cita: Campus de Setembre 2021

Sense temps per deixar passar la ressaca d'una edició exitosa, el Campus Total Football ja treballa en l'edició de setembre. Aquesta es desenvoluparà al llarg de dues setmanes, del 30 agost al 10 setembre, i comptarà novament amb l'aplicació d'una metodologia adaptada i múltiples activitats com una matinal d'inflables a càrrec d'Humor Amarillo Park o una sortida a Water World. Les inscripcions romandran obertes a la web academytotalfootball.com al llarg del mes d'agost.

bottom of page