ALT RENDIMENT

Al Academy Total Football utilitzem la nostra pròpia metodologia, adaptada a la millora tècnica i col·lectiva dels nostres jugadors, a la comprensió del joc i als elements que el conformen.

MILLORA INTEGRAL DEL JUGADOR

Els entrenaments d'alt rendiment estaran centrats en la millora integral del jugador, on es plantejaran diferents situacions de joc on buscarem que el jugador les aprengui a resoldre per ell mateix. Observarem al jugador per definir les seves virtuts i els seus punts dèbils. Amb aquesta informació, confeccionem entrenaments adaptats a les seves necessitats.

L'individu com a centre de tot

 

El jugador com individu representa el centre del procés. Al contrari a centrar-se en el procés de joc, l'enfocament estructurat se centra en l'observació de l'individu, per analitzar com la competició influeix sobre aquest subjecte i treballar aquells aspectes necessaris que el jugador necessita per poder desenvolupar-se en ella. No es tracta d'adaptar la competició, sinó que cal veure quin impacte produeix aquesta en l'individu per solucionar possibles problemes. Nosaltres plantegem les següents estructures als nostres jugadors. Aquestes estructures han de relacionar-se entre si, i dins de les situacions que es plantegen en l'entrenament, s'han de donar aquests elements, en major o menor mesura, ja que la relació de totes aquestes estructures dins de les situacions d'entrenament, serà el que faci créixer a cadascuna d'elles, a través de l'autodescobriment que fa l'esportista d'elles.

com treballem?

Un cop el jugador/porter s'inscriu als entrenaments d'alt rendiment, un dels responsables es posa en contacte i a través d'un formulari de continguts específics per posició, es marquen els objectius que es volen assolir. Des d'aspectes tècnics, condicionals a especialitzats per posició.

Un cop escollits els objectius, marquem un pla d'entrenaments pel jugador/porter per tal de poder-los treballar de la millor manera possible.