top of page

ALT RENDIMENT

Al Academy Total Football utilitzem la nostra pròpia metodologia, adaptada a la millora tècnica i col·lectiva dels nostres jugadors, a la comprensió del joc i als elements que el conformen.

Els entrenaments d'alt rendiment estaran centrats en la millora integral del jugador, on es plantejaran diferents situacions de joc on buscarem que el jugador les aprengui a resoldre per ell mateix. Observarem al jugador per definir les seves virtuts i els seus punts dèbils. Amb aquesta informació, confeccionem entrenaments adaptats a les seves necessitats.

1 - reunió prèvia

Acord dels continguts a treballar o potenciar.

2022-01-30 Tecnificacions-35_edited.jpg

2 - elaboració pla d'entrenament

D'acord amb el pack seleccionat i continguts escollits.

3 - execució entrenaments

Inici dels entrenaments dins al terreny de joc.

campustotalfootball_nadal2021_030.JPG

4 - avaluació mensual

Elaboració de l'informe d'assoliments.

El jugador com a individu representa el centre del procés. En comptes de centrar-se en el procés de joc, l'enfocament estructurat es centra en l'observació de l'individu, per analitzar com la competició influeix sobre aquest subjecte i treballar aquells aspectes necessaris que permeten al jugador poder desenvolupar-se en ella. No es tracta d'adaptar la competició, sinó que cal veure quin impacte produeix aquesta en l'individu per solucionar possibles problemes.

 

Nosaltres plantegem les diferents estructures als nostres jugadors. Aquestes han de relacionar-se entre si, i dintre de les situacions que es plantegen en l'entrenament, s'han de donar aquests elements, en major o menor mesura, ja que la relació de totes aquestes estructures dintre de les situacions d'entrenament, serà el que faci créixer a cadascuna d'elles, a través de l'autodescobriment que fa l'esportista d'elles.

MILLORA DE LA COMPRENSIÓ DEL JOC

DESENVOLUPAMENT DE L'ESPORTISTA

L'INDIVIDU COM A CENTRE DE TOT

PLANS D'ENTRENAMENT ESPECÍFICS

bottom of page