top of page
SM Total Academy-4.jpg

CAMPUS TOTAL FOOTBALL

Estiu, Nadal, Setembre, Setmana Santa... El Campus Total Football compta amb un total de tretze edicions a la seva esquena i segueix, any rere any, reinventant-se per esdevenir un campus de futbol de referència a la comarca.

COM S'ESTRUCTURA?

El Campus Total Football es divideix en dos blocs. Per una banda, hi trobem la part més centrada en la formació i l'entrenament. En aquesta s'agrupen els participants en grups de 10-11 jugadors/es en funció de l'edat i el nivell. Cada grup es troba sota la tutela de dos entrenadors per tal de poder garantir una màxima atenció a l'hora de cobrir totes les necessitats dels jugadors/es.

 

Els tècnics del Campus Total Football estan titulats i segueixen una metodologia pròpia adaptada a cada grup, la qual està supervisada per un coordinador de camp.

 

El segon bloc està enfocat cap a un vessant més lúdic i competitiu on s'inclouen Batalles de porters, tornejos de F7, triangulars, etc.

 

També es reforcen les visites per tal de nodrir els nostres esportistes d'experiències externes. Les diverses edicions del Campus Total Football han comptat amb múltiples visites, com les de futbolistes com Sergio Gómez i Arnau Tenas o d'altres figures relacionades amb el món del futbol com Mike Puig, director de la Masia, o Pau Moral, entrenador de l'Al Rayyan SC.

El nostre objectiu és que tots els/les participants trobin allò que estan buscant: un aprenentatge i una millora futbolística i que, alhora, també gaudeixin del futbol i les múltiples activitats jutament amb els seus companys/es. Disposar d'un bon ambient i relació entre futbolistes i tècnics, sempre ha estat una de les principals virtuts del Campus Total Football.

bottom of page