IMG_0779.jpg

CAMPUS TOTAL FOOTBALL

Aquesta Setmana Santa del 2021, celebrarem la 8a edició del Campus Total Football. El nostre servei de campus vol proporcionar al jugador entrenaments de millora integral, però a l'hora, activitats per gaudir del futbol de la millor manera.


Comptem amb entrenadors titulats, que adapten la nostra metodologia a cada grup per tal de millorar el rendiment i l'experiència del jugador.


Treballem amb grups reduïts per nivells, supervisats sempre per 1 tècnic i seguint la metodologia marcada per l'etapa.

Al campus, també donem molta importància a la porteria, per això, comptem amb entrenaments específics de porter a càrrec del nostre coordinador de porters, Manel Ribeiro.

Una de les parts importants a banda dels entrenaments són les visites. Des de la primera edició hem comptat amb una presència de jugadors i persones relacionades amb el món del futbol molt important.

 


  - Martí Riera (R.C.D.Espanyol)
  - Sergio Gomez (S.D.Huesca)
  - Pau Moral (F.C.Barcelona)
  - Arnau Tenas (F.C.Barcelona)
  - Joan Vilà (Ex Metodoleg F.C.Barcelona)
  - Samuel Obeng (Real Oviedo)Volem que els nostres jugadors aprenguin de l'exemple i les trajectòries dels jugadors que venen, i també dels consells dels entrenadors i metodolegs per nodrir la seva manera de veure el futbol.

Un altra part important són les activitats que portem a terme. Al llarg de totes les edicions hem gaudit del Bubble Football, jocs d'aigua, etc.

Aquest estiu 2021 com a novetat introduirem les TEQBALL, que ajudarà als nostres jugadors a millorar la seva tècnica individual i passar-s'ho bé d'una manera diferent.

            

DE ESCOLETA A INFANTIL

9:00 - 13:00

DILLUNS A DIVENDRES

PRÒXIMAMENT OBERTURA

MPAL. DE VIC