top of page

NOTÍCIES

Academy Total Football arriba a un acord de col·laboració amb Two Five Gloves

L'Academy Total Football i Two Five Gloves, empresa especialitzada en equipament esportiu per a porters, han arribat a un acord de col·laboració que permetrà que tots els porters que participin en les activitats que ofereix l'acadèmia, gaudeixin de descomptes en material esportiu. A més, mitjançant els 'packs' de tecnificacions individuals adreçats a porters, esl esportistes seran obsequiats amb uns guants de regal.

Image-empty-state.png

24.04.2021

Doble seu, la principal novetat de l’edició Estiu 2021 del Campus Total Football

El Campus Total Football torna aquest estiu i ho farà carregat de novetats. Per primera vegada, l’edició d’aquest 2021 comptarà amb dues seus, Vic i Balenyà, quelcom que permetrà facilitar la participació de joves esportistes de la comarca. L’Estadi Municipal Joan Serra de Balenyà i l’Estadi Municipal de Vic seran les dues localitzacions que acolliran l’edició estival. Les inscripcions per a l’edició Estiu 2021 romandran obertes fins al 4 de juny.

Image-empty-state.png

19.04.2021

L'Edició Nadal 2021 del Campus Total Football tanca amb una cinquantena de participants

El Campus Total Football de Nadal 2021 ha acomiadat una nova edició i ho ha fet amb la participació d'una cinquantena d'esportistes tot i les dificultats d'última hora ocasionades per la pandèmia que malauradament ha impedit la completa assistència de tots els inscrits/es. El 23 de desembre es va donar el tret de sortida a l'esdeveniment que s'ha allargat onze dies i que ha conclòs aquest passat 7 de gener.

Image-empty-state.png

08.01.2022

L’edició estival del Campus Total Football més exitosa tanca amb més d'un centenar de participants

Un total de 110 jugadors i jugadores d'entre 5 i 14 anys han passat per l'Estadi Municipal de Vic, del 28 de juny al 30 de juliol, en el transcurs de les cinc setmanes en què s'ha desenvolupat l'edició d'Estiu 2021 del Campus Total Football, la més exitosa fins al moment.

Image-empty-state.png

02.08.2021

Més d’una trentena d’esportistes passen pel Campus de Setmana Santa 2021

Més d’una trentena d’esportistes han participat en el Campus de Setmana Santa 2021 celebrat a l’Estadi Municipal de Vic i organitzat per l’Academy Total Football amb la col·laboració de la Fundació Unió Esportiva Vic. L’edició d’enguany s’ha desenvolupat entre el 29 de març i el 2 d’abril i ha volgut posar l’accent en els entrenaments especialitzats en la comprensió del joc i enfocats en la pràctica defensiva en situació d’inferioritat númerica.

Image-empty-state.png

04.04.2021

bottom of page