NOTÍCIES

Academy Total Football arriba a un acord de col·laboració amb Two Five Gloves

L'Academy Total Football i Two Five Gloves, empresa especialitzada en equipament esportiu per a porters, han arribat a un acord de col·laboració que permetrà que tots els porters que participin en les activitats que ofereix l'acadèmia, gaudeixin de descomptes en material esportiu. A més, mitjançant els 'packs' de tecnificacions individuals adreçats a porters, esl esportistes seran obsequiats amb uns guants de regal.

Image-empty-state.png

24.04.21

Doble seu, la principal novetat de l’edició Estiu 2021 del Campus Total Football

El Campus Total Football torna aquest estiu i ho farà carregat de novetats. Per primera vegada, l’edició d’aquest 2021 comptarà amb dues seus, Vic i Balenyà, quelcom que permetrà facilitar la participació de joves esportistes de la comarca. L’Estadi Municipal Joan Serra de Balenyà i l’Estadi Municipal de Vic seran les dues localitzacions que acolliran l’edició estival. Les inscripcions per a l’edició Estiu 2021 romandran obertes fins al 4 de juny.

Image-empty-state.png

19.04.2021

Més d’una trentena d’esportistes passen pel Campus de Setmana Santa 2021

Més d’una trentena d’esportistes han participat en el Campus de Setmana Santa 2021 celebrat a l’Estadi Municipal de Vic i organitzat per l’Academy Total Football amb la col·laboració de la Fundació Unió Esportiva Vic. L’edició d’enguany s’ha desenvolupat entre el 29 de març i el 2 d’abril i ha volgut posar l’accent en els entrenaments especialitzats en la comprensió del joc i enfocats en la pràctica defensiva en situació d’inferioritat númerica.

Image-empty-state.png

04.04.2021